984
Toneelmiddag en avond Laren & Oranje

Toneelmiddag en avond Laren & Oranje

geplaatst op 22-12-2017 door Redactieteam Laren Gelderland

Toneelmiddag en -avond Laren en Oranje wordt dit jaar uitgebreid met voortijdig live muziek van Sing it!

27 Januari is onze gezellige toneelmiddag en -avond in samenwerking met Toneelclub OCH en dit jaar voor het eerst ook met medewerking van Sing it.
Bij Witkamp wordt voor u opgevoerd het blijspel/klucht  “Een lepelaar op safari” geschreven door Wilma Renes- Leertouwer.

Voor het blijspel begint zal Sing it optreden Deze groep bestaat uit de enthousiaste en muzikale meiden: Inge, Sabine en Myrthe! Ze staan bekend om het meerstemmig zingen en gevarieerd repertoire. Tijdens het optreden heeft u uiteraard de tijd om gezellig met elkaar koffie te drinken.

Een gevarieerde gezellige middag (zaal open 13.30 uur; optreden Sing it 13.50 uur; blijspel 14.30 uur) en avond (zaal open 19.00 uur; optreden Sing it 19.20 uur; blijspel 20.00 uur).

Kaartverkoop zal plaatsvinden op 13 januari 2018 bij Witkamp in de serre van 10.30 tot 11.30 uur. Kosten leden € 7,00, niet leden € 9.00.

Bij het kaartje is een kopje koffie/thee inbegrepen.. Zijn er nog kaarten over? Dan zijn de kaarten ook telefonisch te bespreken. U kunt hiervoor bellen met Joke Woestenenk, 401318. Deze kaarten zijn dan voordat de voorstelling begint te betalen en af te halen bij de kassa.

OCH  foto:  Bert Steunenberg speelt Peter Mollema, vlot zelfverzekerd en een beetje een rokkenjager

Sing it met vlnr: Inge Prins,  Sabine Lans en Myrthe Varenbrink

 

comments powered by Disqus
BranjiSuper SnackGoossensAirco HarkinkBranjiBranji