719
Schoonste Winkelgebied Verkiezing

Schoonste Winkelgebied Verkiezing

geplaatst op 04-07-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

ONS WINKELGEBIED DOET DIT JAAR MEE AAN DE SCHOONSTE WINKELGEBIED VERKIEZING!

Deze verkiezing is vooral gericht op kleine kernen. Ongeveer 80 kleine kernen doen mee. Voor de gemeente Lochem zijn Gorssel en Laren uitgekozen. Het winkelgebied wat meedoet, loopt van de kruising bij Keurslager van de Pol tot de kruising Kerk/Stegeman en op de Holterweg tot Plus Beuzel.

Wij hebben afgelopen week een schouw gehad in samenwerking met de gemeente Lochem, Circulus- Berkel, Ondernemersvereniging en Wakker Laorne. De uitkomst was erg positief! Ondernemers, bewoners en bezoekers laten zich in Laren al van hun goede kant zien! Een paar kleine aandachtspuntjes willen we met z’n allen aanpakken om de top in deze verkiezing te bereiken!

Op sommige plekken is nog verbetering te behalen in verband met onkruid langs de gevels, tuinranden en het opruimen van het laatste beetje zwerfafval in dit gebied. Samen met de ondernemers en bewoners van dit gebied aangevuld met vrijwilligers willen wij a.s.:

ZATERDAG 7 JULI VAN 15.00 UUR TOT UITERLIJK 17.00 UUR

de puntjes op de schone i zetten.

Materiaal zoals grijpers, vuilnis- zakken, hesjes (ook voor kinderen) worden beschikbaar gesteld door Circulus-Berkel. Zij voeren ook het afval voor ons af. Heb je een bezem of onkruidkrabber, neem deze dan mee.

Als afsluiting staat voor alle helpers een hapje en drankje bij ’t Langen- baergh klaar. Aangeboden door de Ondernemersvereniging Laren.

Geef je nu op via email: secretariaat@ondernemerslaren.nl

LAREN SCHOON? HEEL GEWOON

 

 

comments powered by Disqus
DeKortesWoonsfeerBranjiBranjiReneBrunsGoossensAirco Harkink
Delen
Zoeken
Laden
DeKortesWoonsfeerBranjiBranjiReneBrunsGoossensAirco Harkink