520
Politiek ondernemersdebat

Politiek ondernemersdebat

geplaatst op 14-03-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Lochemse politieke partijen in debat over ondernemersonderwerpen

“De huren in de gemeente Lochem zijn veel te hoog – lokale ondernemers verdwijnen ten koste van de grote ketens.” “Er is gebrek aan bedrijfsruimte in de gemeente Lochem, waardoor ondernemers hun heil zoeken in omliggende gemeenten.” “De Lochemse politiek heeft te weinig oog voor de kleine dorpskernen.” Een paar punten van zorg en kritiek van ondernemers in de gemeente Lochem. Op donderdag 15 maart gaan Lochemse politici met elkaar in debat over onderwerpen die voor ondernemers van belang zijn.

  • Wanneer: donderdag 15 maart, 19.45 uur
  • Waar: Witkamp, Laren

De gemeenteraadsverkiezingen komen steeds dichterbij. Ook voor ondernemers een belangrijk moment om de verschillende belangen af te wegen en een keuze te maken voor de partij die hun belangen het best vertegenwoordigen.
Het Politiek Ondernemersdebat is een uitgelezen mogelijkheid voor ondernemers om erachter te komen waar de verschillende partijen staan en wat hun (ondernemende) plannen zijn voor de komende vier jaar!

Onderwerpen
Het debat staat onder leiding van gespreksleider Harmke Oudenampsen en is gericht op detailhandel, ZZP’ers, MKB’ers en grootbedrijven in de gemeente Lochem. Alle Lochemse partijen nemen deel en krijgen de gelegenheid om te vertellen wat zij de komende vier jaar voor het Lochemse bedrijfsleven gaan doen. Vervolgens gaan de partijen met elkaar in debat aan de hand van drie onderwerpen:

  • Lochem en de kleintjes (kernen, detailhandel en zzp’ers),
  • Lochem en leefgebied / toerisme en
  • Lochem en MKB / grotere ondernemers.

Na afloop ontmoeten ondernemers en politici elkaar tijdens een informeel samenzijn.

Deelnemende partijen
Alle Lochemse partijen gaan met elkaar in debat: Gemeentebelangen, CDA (Pieter Bas ter Maat), D66 (Paul Hoppner), VVD (Erik Haverkort), PvdA (Jos Israel), GroenLinks (Bernhard Aiking) en Meedenken met Lochem (Lex de Goede).

comments powered by Disqus
BranjiDeKortesWoonsfeerAdvertentieGoossensReneBrunsAirco Harkink