528
Pels en Pluim huldigt jubilarissen

Pels en Pluim huldigt jubilarissen

geplaatst op 19-03-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Kleindierenvereniging Pels en Pluim Laren zet zich al meer dan 50 jaar in voor het in stand houden van diverse hoender- kippen- en konijnenrassen. Het is namelijk zo dat wanneer er niet gefokt wordt met de soorten, deze veelal bijzondere rassen zullen verdwijnen.

De leden van Pels en Pluim hebben hiervoor aandacht en zorgen voor het mede in stand houden van ons levend cultureel erfgoed. Zo ook Gerold de Maag en Johan Wichers. Gerold de Maag en Johan Wichers werden gehuldigd voor trouw lidmaatschap.

Duivenfokker Gerold is al 25 jaar lid en hoender- en duivenfokker. Johan Wichers draait al 40 jaar mee als lid van de vereniging. Beide heren ontvingen tijdens de jaarvergadering uit handen van voorzitter Meutstege een fraai glaskunstwerk als jubileumaandenken en een fleurig boeket bloemen. Zilveren jubilaris Remco Blumink was niet aanwezig.

Nu het voorjaar in de lucht hangt vinden er weer tal van geboortes plaats. Jonge konijnen, prachtige jonge hoender- en eendenkuikens, het is één en al jong nieuw leven. Meer weten? Zie www.pelsenpluimlaren.nl 

comments powered by Disqus
Super SnackDeKortesWoonsfeerBranjiAdvertentieDijkermanDe Fabriek Muurstickers