592
Paaseieren zoeken met Laren Leeft

Paaseieren zoeken met Laren Leeft

geplaatst op 05-04-2012 door Redactieteam Laren Gelderland

PaasEIeren zoeken is weer helemaal hip, hot en trendy

Als mediavereniging kun je dan niet achterblijven. Daarom is er zondag 8 april een traditionele paaseEIeren zoek actie. Op 3 verschillende tijdstippen zullen er ( onderaan dit artikel ) hints gegeven worden over de lokatie's van de LarenGelderland paasEIeren. Deze hints bestaan uit foto's en/of cryptische omschrijvingen. Er worden in totaal 3 EIeren verstopt. En elk paasEI heeft zijn EIgen paaskado. Wat dacht u van een mooie mand met KIPprodukten van poelier Hoffman, op onze wekelijkse markt. Of gaat u voor een jaar lang elke week een doosje EIeren van Plus Beuzel. Natuurlijk kunt u ook gaan voor die geweldige EIpod nano.

Wij hebben de prijzen geregeld, de LarenGelderland paasEIeren verstopt. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is deze pagina in de gaten te houden, de hints te ontcijferen en op zoek te gaan naar het LarenGelderland paasEI.

De Spelregels

Om 09.00 uur worden de hints voor paasEI 1 vrijgegeven
Om 11.00 uur worden de hints voor paasEI 2 vrijgegeven
Om 13.00 uur worden de hints voor paasEI 3 vrijgegeven


Op elk paasEI staat een unieke code en een telefoonnummer. Vind je een paasEI, twitter, bel of sms dan zo snel mogelijk de juiste code door, dat je aantreft op het paasEi. Maak ook een leuke foto van uw vangst en mail deze naar secretaris@larengelderland.nl

Kom op dinsdag 10 april met het paasEI, om 20.00 uur naar Rengersweg 25, om uw prijs in ontvangst te nemen
Welke prijs komt u ophalen?

comments powered by Disqus
AdvertentieBranjiSuper SnackBranjiDijkermanAirco Harkink
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
AdvertentieBranjiSuper SnackBranjiDijkermanAirco Harkink