971
Nieuw op de planken: Revusical!

Nieuw op de planken: Revusical!

geplaatst op 05-04-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

In het voorjaar van 2019 wordt er in Laren een geheel nieuwe musical /revue opgevoerd. Een geheel nieuw stuk en uniek voor Laren!  

Op vrijdagavond 6 april is er een informatieavond over deze Revusical in het Kulturhus in Laren, om 20.30 uur. Op deze avond vertellen we je meer over het stuk, de muziek, de uitvoeringen, hoe wij de rollen willen verdelen, het oefenschema, wat er van je verwacht wordt, wat je ervoor terug krijgt, etc.

Het stuk is geschreven, de muziek (voor een groot deel) uitgezocht en nu moeten de rollen ingevuld gaan worden! Wij zijn op zoek naar enthousiaste spelers en dansers die het leuk vinden mee te werken aan deze Revusical die meerdere avonden uitgevoerd gaat worden! Wij zoeken spelers in alle leeftijdscategorieën, waarbij we hopelijk ook veel jongeren (vanaf 15 jaar) te mogen verwelkomen.

Ben je ook maar een beetje nieuwsgierig en heb je interesse kom dan vooral naar deze avond! Wij hebben heel wat rollen (meer dan 20) te verdelen en een groep enthousiaste dansers nodig! 

Geef je op via ketelpotlaren@gmail.com. En zegt het voort! Mocht je vragen hebben of deze avond niet kunnen maar wel interesse hebben stuur dan gerust ook een mailtje.

Revusical commissie: Ria Langeler, Myrthe Varenbrink, Lauran Duringhof, Martijn Koeslag, Herman Bolink, Ina Langeler en Johanna Brinks.

comments powered by Disqus
Airco HarkinkBranjiDijkermanAdvertentieDeKortesWoonsfeerBranji