971
Nieuw lunchconcept

Nieuw lunchconcept "Kees" opent 2 april in Tante Pos

geplaatst op 27-03-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Op Tweede Paasdag opent in Tante Pos in Lochem het nieuwe concept “Kees Koffie & Lunch”. Vanuit de keuken van Tante Pos bereidt Kees (Nena Keessen) wisselende gerechten van producten uit de regio.

Doorbraak met naastgelegen pand
Voor Tante Pos is dit een mooi moment om de doorbraak met het naastgelegen pand te vieren. Met deze doorbraak wordt zowel het winkel- als het horecagedeelte uitgebreid. “Via een bijzondere opening in de muur kom je in het sfeervolle pandje naast tante Pos waar we meer cadeauartikelen en woonaccessoires verkopen.” vertelt Jitka Vrijman, eigenaresse van de winkel.

Regionale producten
Het lunchconcept is een mooie samenwerking met Eet Regionaal, een webwinkel met streekproducten die ontstaan is uit een nauwe samenwerking tussen ruim vijfentwintig boeren en telers uit de Achterhoek en omgeving. “Het gebruiken van regionale producten heeft in mijn ogen veel pluspunten. Ten eerste weet ik waar de producten vandaan komen en hoe ze geproduceerd worden, zo waarborg ik een goede oorsprong. Daarnaast spelen voor mij duurzaamheid en bijdragen aan de lokale economie een belangrijke rol. Bovendien zijn de producten met aandacht geteeld en bereid, verser en lekkerder!” vertelt Nena Keessen, initiatiefneemster van Kees Koffie & Lunch.  

De opening is op Tweede Paasdag, 2 april, van 11:00 – 17:00. Tante Pos is elke dinsdag t/m zaterdag geopend. Kees Koffie & Lunch is woensdag t/m zaterdag geopend. Om de twee weken wisselt de menukaart. 2 april zijn er leuke openingsacties en het belooft een gezellige dag te worden! Voor meer informatie: www.tantepos.com

Meer informatie?
Nena Keessen // 0642345586 // info@vankees.nl

comments powered by Disqus
Airco HarkinkBranjiAdvertentieBranjiDeKortesWoonsfeerBranji