1342
Na 30 jaar weer avondwandel4daagse in Laren

Na 30 jaar weer avondwandel4daagse in Laren

geplaatst op 08-02-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Voor het eerst sinds dertig jaar wordt er weer een avondwandel4daagse gehouden in Laren. De nieuwe naam voor dit evenement heet Wandel Dorp Laren (WDL).

Dertig jaar geleden werd voor het laatst een avondwandel4daagse gehouden in Laren. Jong Gelre, die toen de organisatie in handen had, zag elk jaar het aantal wandelaars teruglopen en besloot de stekker uit het evenement te trekken.

Een jaar geleden nam een van de bestuursleden van WDL contact op met de Koninklijke Nederlandse Wandel Bond (KNWB) zodat er inzicht kwam hoe de wegen bewandeld moesten worden.

De avondwandel4daagse van Laren wordt gehouden van maandag 28 mei tot en met 31 mei 2018. In dezelfde week wordt ook de landelijke vierdaagse van de KNWB gehouden.

Er kan gekozen worden voor een afstand van vijf of van tien kilometer. 
Om deze tochten te kunnen begeleiden moeten we natuurlijk erg veel vrijwilligers hebben. Die kunnen zich nu al opgeven bij Marjan Zomer, tel. 06 27555673. Met name zullen we diverse mensen nodig hebben die we kunnen inzetten als verkeersregelaar.

Meer info over dit evenement zal de komende maanden gaan volgen.

Het bestuur van WDL bestaat uit Hermien Bouwhuis, Mea Heringa, Netty Boers, Marjan Zomer, Gerda Zomer, Wim Vrielink en Jan Eggink.

Bron: Facebook Wandeldorp Laren

comments powered by Disqus
BranjiDeKortesWoonsfeerAirco HarkinkBranjiAdvertentieDe Fabriek Muurstickers