434
Mooie prijs voor de komende sportvrouw 2017

Mooie prijs voor de komende sportvrouw 2017

geplaatst op 18-11-2017 door Redactieteam Laren Gelderland

Op zaterdag 17 februari wordt de finale-avond van de Sportverkiezing Lochem gehouden. De winnaar in de categorie Sportvrouw gaat naar huis met een waardecheque van fysiotherapie Ruud Veeze.

De werkgroep sportverkiezing Lochem is op zoek naar vrouwen die mooie sportprestaties hebben neergezet in 2017. Behaalde prijzen op alle niveaus tellen mee. De winnaars van afgelopen jaren zijn:

  • Karen Jansen die o.a Overijssels Kampioen Eventing (SGW) Klasse-M paarden is geworden (sportvrouw 2015);
  • Laja Schuurs die met de paardensport de titel Nationaal Kampioen Reining in de All Ages-klasse prolongeert (sportvrouw 2014);
  • Anne Voskamp die zowel indoor als outdoor vierde is geworden op het Nederlands kampioenschap op de 400 meter estafette (sportvrouw 2013)

In 2016 is de titel Sportvrouw niet uitgereikt.

Vorig jaar heeft de commissie de categorie sportvrouw laten vallen, omdat er als enige categorie géén geldige voordrachten waren. Dit jaar wordt daarom een extra oproep gedaan om die topsportster op te sporen en voor te dragen. Welke Sportvrouw zet u in het zonnetje? Wie weet staat ze tijdens de finale-avond op 17 februari 2018 in een volle Schouwburg Lochem op het podium. De winnaar gaat naar huis met een mooie waardecheque van fysiotherapie Veeze.
Ook in de overige categorieën zijn mooie prijzen beschikbaar.

Voordragen kan in de categorieën Sporttalent, Jeugdsportploeg, Sportploeg, Sportvrouw, Sportman en Sportvrijwilliger. Iedereen wordt uitgenodigd om kandidaten voor te dragen. Dat kunnen Sportverenigingen zijn, maar mogen ook familieleden, buren, etc. zijn. Kortom iedereen uit de Gemeente Lochem kan iemand voordragen! De uiterste datum hiervoor is 19 december 2017. De aanmeldingen komen op de website te staan, zodra ze binnen zijn.  Meer informatie is te verkrijgen via www.sportverkiezinglochem.nl. Hier kunt u de aanmeldingsformulieren, de namen van de commissie leden en nog veel meer informatie vinden.

 Foto: AB Fotografie Winnaressen Sportploeg 2016

comments powered by Disqus
AdvertentieGoossensBranjiBranjiDe Fabriek MuurstickersSuper Snack