462
Mantelzorgbijeenkomst: Hoe blijf ik in balans?

Mantelzorgbijeenkomst: Hoe blijf ik in balans?

geplaatst op 14-02-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Het Knooppunt Mantelzorg nodigt alle Mantelzorgers van harte uit voor haar eerstvolgende bijeenkomst met als thema: ‘Hoe blijf ik in balans?’ op donderdag 22 februari van 13.30 tot 15.30 uur bij de Brink, Hoofdstraat 27 te Gorssel. Dit onder het genot van een mini high-tea

Wat gaan we doen?
Tijdens deze bijeenkomst zal Marij Doornebosch van Impulz de voorlichting omtrent het thema ‘in balans blijven’ geven speciaal voor mantelzorgers. Zo zal onder andere grenzen stellen aan bod komen en er zal een ontspanningsoefening gegeven worden. Dit alles onder het genot van een heerlijke mini high-tea.

Meedoen?
In verband met de mini-high tea willen we graag weten of u komt. Zo weten wij zeker dat er voldoende lekkers is voor iedereen!

U kunt zich opgeven telefonisch of per e-mail uiterlijk 20 februari as. Wilt u gebruik maken van het vervoer met onze busjes? Of wilt u naar de bijeenkomst maar degene voor wie u zorgt kan niet alleen thuisblijven? Neem dan contact op met Marian de Hoop, Anke Muizelaar of Joy Broekema telefoon: 0573 – 297 000 of mail naar: mantelzorg@welzijnlochem.nl. Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen met het Knooppunt Mantelzorg.

Het Knooppunt Mantelzorg ondersteunt Mantelzorgers van alle leeftijden in de gemeente Lochem. U bent Mantelzorger wanneer u langer dan 3 maanden, 8 uur per week of meer onbetaald voor een naaste zorgt. Dat kan een familielid zijn of iemand in uw woonomgeving. Herkent u zich hierin? Dan bent ook u Mantelzorger.

comments powered by Disqus
DeKortesWoonsfeerBranjiDe Fabriek MuurstickersBranjiAirco HarkinkBranji