494
Mag ik even binnen kijken

Mag ik even binnen kijken

geplaatst op 03-04-2012 door Redactieteam Laren Gelderland

Regelmatig trekken de redactieleden van de Media Vereniging er op uit om ondernemers, mensen die in Laren wonen en werken te interviewen. De eerste uit de serie "Mag ik even binnenkijken" is bij Lasbedrijf Dijkerman.

Interview door Linda Kroon - Teun Dijkerman en Marloes Hassink, vanaf 5 oktober 2012 wordt dat “officieel” meneer en mevrouw Dijkerman. Hij, geboren en getogen aan de Ooldselaan, te Laren. Even een uitstapje naar Exel, maar dan ook vlug weer terug. Teun ging in Lochem, Deventer en Apeldoorn naar school en is nu eigenaar van Lasbedrijf Dijkerman. Zij, geboren en getogen te Exel, lange tijd gebleven, maar met haar aanstaande mee naar Laren. Het sociale leven vond hier toch al plaats. Zij ging in Lochem, Holten en Barneveld naar school, werkzaam bij haar aanstaande in het bedrijf en wellicht kent u haar ook van de Dierenartsen combinatie Zutphen-Laren waar ze werkzaam is als dierenarts assistente.

Wat brengt jullie hier?
Naast hun sociale leven, het sporten en de vrienden hebben Teun en Marloes erg veel geduld opgebracht om in Laren te kunnen gaan bouwen. Op 10 september 2011 konden ze verhuizen naar hun eigen droomhuis, terug naar de Ooldselaan, naast het bedrijfspand. En het is alsof het nooit anders is geweest.

Is er iets dat jullie missen in Laren?
Nee eigenlijk niet. Vergeleken bij Exel hebben we nu alles bij de hand”.

Waar dromen jullie nu nog van?
“We hebben al een hoop doelen bereikt en zijn tevreden met wat we nu hebben. Uiteraard hopen we dat ons bedrijf blijft groeien en dat we nog lang en gelukkig morgen leven”  vult Marloes later nog aan.

Wat vinden jullie van belang om terug te vinden op de site Laren Gelderland.nl
Marloes:“Wanneer er bijeenkomsten zijn en het nieuws”.
Teun: “Nieuws, actualiteiten, misschien een zoekmachine intregreren dan kan ik hem zeker als startpagina gebruiken.”

comments powered by Disqus
DijkermanBranjiBranjiBranjiBranjiDe Fabriek Muurstickers
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
DijkermanBranjiBranjiBranjiBranjiDe Fabriek Muurstickers