722
Larense genomineerd voor internationale Vlog-Award

Larense genomineerd voor internationale Vlog-Award

geplaatst op 01-06-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Succes voor de mobiele journalistiek-vloggers Harmke Oudenampsen uit Laren en Marije Alma Gorssel: hun Youtube-kanaal en website staan nog maar net online en nu zijn ze al finalist voor de internationale MoJo-awards. Georganiseerd door het grootste wereldwijde innovatieve congres van mobiele journalisten deze week in Ierland: MoJoFest. De andere finalisten komen uit New York, Ierland en Australie.

Vloggende medewerkers

Steeds meer volwassenen maken filmpjes voor hun werk en willen dat ook zelf kunnen presenteren. Vloggende medewerkers zijn voor 2018 dé trend. Daarom zijn Marije en Harmke hun kennis gaan delen in hun vlog: om mensen beter te leren presenteren in video.

NOS Journaal

Marije en Harmke kennen elkaar uit de tijd dat ze allebei als journalist werkten voor het NOS Journaal. Marije werkt nu als presentatie- en media-expert en Harmke is specialist filmen met smartphone. In het genomineerde vlog geven ze tips over storytelling en vertellen ze ook hun eigen verhaal: dat het niet altijd makkelijk is om te starten met vloggen, maar dat je met een paar simpele basistips gewoon kan starten. In het vlog laten ze zelf zien dat ze in het begin de lat ook veel te hoog legden. Na drie pilots was het nog niet goed genoeg. Maar in deze tijd van snelle communicatie hoeft dat dus ook niet: authentiek is het nieuwe perfect, realiteit de nieuwe kwaliteit.

comments powered by Disqus
AdvertentieDeKortesWoonsfeerAirco HarkinkBranjiReneBrunsBranji