556
Laren staat binnenkort weer vier dagen op de kop!

Laren staat binnenkort weer vier dagen op de kop!

geplaatst op 02-09-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Het is bijna zover... De Larense Kermis 2018! Op vrijdag 7 september start om 17.00 uur weer het mooiste feest van de regio! Ook dit jaar heeft de organisatie weer niet stil gezeten!

Een paar nieuwe ontwikkelingen. Zo zal op vrijdagavond tijdens het Anjagersbal de 'Ondernemer van het jaar' gekozen worden! Wie zal de allereerste Ondernemer van het jaar worden? Wijnand Stegeman van Wereldbakker Wijnand, Gert-Jan Aaltink van Die Computer of Ingri Imenkamp van Ovii Ontwerp? De presentatie van deze avond zal door niemand minder dan Erik Hulzebosch worden verzorgd. 

Op de zaterdagmiddag van de kermis wordt er voor de jeugd van 8 tot 18 jaar een gratis gamemiddag georganiseerd. In de zaal van Witkamp wordt een ware racecompetitie gehouden, compleet met kuipstoeltjes en racesimulatoren.

Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een Anjagersontbijt worden georganiseerd! Op maandagmorgen kan iedereen voor maar twee muntjes om 10 .00 uur aanschuiven aan de lange tafels op de Dorpsstraat. Op vertoon van je Anjagersbandje is het ontbijt zelfs helemaal gratis. Traditiegetrouw start om 10.00 uur de verkleedwedstrijd voor volwassenen en dit jaar zal de winnaar niet gekozen worden door een jury maar door het publiek.

Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer volop muziek in de horeca en zal de gehele Dorpsstraat vol staan met attracties!  Wil je meer weten over het precieze programma, je opgeven voor de Gamemiddag of Anjager worden? Kijk dan op de vernieuwde website van de Larense Kermis: www.larensekermis.nl.  Kortom van 7 tot 10 september a.s. gaat het weer los in Laren!

En wil je weten wie.....wat....waar...wanneer gepland staat? Kijk dan in onze evenementenagenda voor het complete programma.

Foto: Laren! Magazine - Anke Kolkman

comments powered by Disqus
Airco HarkinkSuper SnackBranjiDe Fabriek MuurstickersBranjiBranji