1235
La Poko zingt al 10 jaar het hoogste lied!

La Poko zingt al 10 jaar het hoogste lied!

geplaatst op 15-10-2017 door Redactieteam Laren Gelderland

Popkoor La Poko is in 2007 opgericht en viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Zaterdag 28 oktober om 20.00 uur is er een jubileumconcert bij CR Stegeman met medewerking van Livin’Room.

De voorverkoop is gestart. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Plus Beuzel of telefonisch via Ria van der Bos 06-28354940 of Hermien Marsman 06-23164533. De kaarten kosten € 7,50 (inclusief een kopje koffie of thee).

LaPoko is de afkorting van Larens Popkoor en ontstaan op initiatief van twee Larense vrouwen; Irma Wagenvoort -lange tijd onze dirigente- en Hennie Eggink. Momenteel telt LaPoko ruim 50 enthousiaste dames die elke maandagavond zingen in de bovenzaal van CR Stegeman.

De afgelopen maanden repeteren we nog net iets fanatieker en serieuzer dan normaal. Want we willen natuurlijk goed voor de dag komen op ons jubileumconcert. Onder leiding van onze dirigente Ineke Agaart en pianist Jan Jaap Nuiver bereiden we ons voor om familieleden, bekenden en andere belangstellenden een sfeervolle, gezellige en muzikale avond te bezorgen. Een gevarieerde, muzikale reis door de tijd, met veel bekende nummers van toen en nu.

De band Livin’Room en Lucas Hebels zullen ons een aantal nummers begeleiden. U bent van harte welkom, we zien u allemaal graag op 28 oktober. 

comments powered by Disqus
BranjiDijkermanBranjiDeKortesWoonsfeerAdvertentieBranji