1093
Jongerenreis LouKA

Jongerenreis LouKA

geplaatst op 13-12-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Afgelopen september is jongerenproject LouKA gestart. LouKA bestaat uit een groep meiden uit Laren en omstreken die in de zomer van van 2019 vrijwilligerswerk gaan doen in Sri Lanka.

LouKA is niet zomaar een naam, er is zeker over nagedacht. De landcode van Sri Lanka is LKA. Ook al komt het merendeel van de groep niet uit Laren, het wordt wel vanuit Laren georganiseerd. Dit is dan ook waarom we LKA hebben gecombineerd met 'Laren Komt in Actie'. Bij de landcode hebben we nog iets van het land zelf bedacht en wat ook nog eens in ons motto kan, OU. Ou is Singalees voor 'ja' en daarmee zijn wij gekomen met ons motto; "Ja, Laren Komt in Actie!"

Ze regelen zelf, van het plannen van de reis tot aan het bedenken en uitvoeren van acties om geld in te zamelen. Hun motto is "iets doen voor een ander". Het project is opgezet vanuit de diaconie in Laren en de opvolger van het LAFA project van 2 jaar geleden. Afgelopen weekend hebben de meiden hun eerste acties om geld in te zamelen uitgevoerd op de kerstmarkten in Laren en Exel.

Kijk voor meer informatie op hun website.

comments powered by Disqus
DijkermanBranjiSuper SnackBranjiBranjiDe Fabriek Muurstickers