471
Jong Sport Talent gezocht in de Gemeente Lochem

Jong Sport Talent gezocht in de Gemeente Lochem

geplaatst op 23-11-2017 door Redactieteam Laren Gelderland

De jeugd heeft de toekomst! Vindt u dat ook? Kijk dan eens goed rond in uw omgeving of wellicht in uw eigen familie, klas, basisschool, straat of uw eigen vereniging. Waarom? Omdat wij op zoek zijn naar sporttalenten (tot 18 jaar) uit onze eigen Gemeente Lochem. Wij roepen u als inwoner van de Gemeente Lochem op om ons te helpen alle sporttalenten die een mooie prestatie hebben behaald in 2017 in beeld te brengen.

Het is in de afgelopen jaren gebleken dat in de categorie SportTalent de meeste voordrachten binnen komen en dat is natuurlijk super. Denk eens aan de vele talenten die; in de paardensport actief zijn, hard kunnen zwemmen, erg goed kunnen tafeltennissen, hard rennen of hoog kunnen springen, aan vechtsport doen, bijzonder goed turnen op verschillende onderdelen, of op de MTB jaar in jaar uit goed presteren. In de afgelopen vijf jaar is gebleken dat er ontzettend veel jong talent in ons eigen Gemeente Lochem actief is. En het niveau hiervan ook hoog is! Landelijk en Europees niveau worden zelfs gehaald.

Elk jaar wordt de organisatie en jury weer verrast met alle inzendingen, daarom roepen wij u ook dit jaar weer op via de media om alle SportTalenten voor te dragen. Elke bijzondere prestatie kan worden voorgedragen. Topprestaties tellen natuurlijk mee en we hopen echt dat die worden voorgedragen, maar daarnaast zijn bijzondere of unieke prestaties ook juist van belang om voorgedragen te worden. Dus wie wordt na Torben Lammerdink (2012), Iva Klein Baltink (2013), Emine Ernst (2014), Jaber Maskoul (2015) en Lina Lenselink (2016) het SportTalent van 2017?
Overigens mogen alle eerder voorgedragen SportTalenten en winnaars, met uitzondering van het SportTalent van het afgelopen jaar, gewoon opnieuw worden voorgedragen als zij wederom goede prestaties hebben neergezet. Dus wie gaat u voordragen? 

Voordragen kan in de categorieën SportTalent, Jeugdsportploeg, Sportploeg, SportVrouw, SportMan en SportVrijwilliger. Iedereen wordt uitgenodigd om kandidaten voor te dragen. Dat kunnen Sportverenigingen zijn, maar mogen ook familieleden, buren, etc. zijn. Kortom elke burger uit de Gemeente Lochem kan iemand voordragen! De uiterste datum hiervoor is 19 december 2017. De aanmeldingen komen op de website te staan, zodra ze binnen zijn.”  Meer informatie is te verkrijgen via www.sportverkiezinglochem.nl. Hier kunt u de aanmeldingsformulieren, de namen van de commissie leden en nog veel meer informatie vinden.

Wij zien uit naar alle aanmeldingen! De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Wil je weten welke, kijk dan gauw op onze site.

Foto: AB Fotografie Sportverkiezing Lochem 2016

comments powered by Disqus
DijkermanDe Fabriek MuurstickersDeKortesWoonsfeerBranjiReneBrunsBranji