762
Inschrijving Löp wah lös 2018 geopend

Inschrijving Löp wah lös 2018 geopend

geplaatst op 17-06-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Zondagmorgen 9 september vindt alweer de 3e editie plaats van het hardloopevenement Löp wah lös in Laren. Vorig jaar trok dit loopevenement 350 deelnemers naar Laren, iets wat de organisatie uiteraard dit jaar weer hoopt te evenaren. De inschrijving voor deze 3e editie is sinds vrijdag 15 juni geopend. De afgelopen twee jaar heeft de organisatie veel positieve reacties gekregen op het parcours: een mooie combinatie van lopen in het groen door landgoed Verwolde en starten en finishen in het gezellige dorpscentrum van Laren, op het terrein van de Larense Kermis.

Lopers kunnen dit jaar kiezen uit vier afstanden: de Graaf Jantje Kidsrun met een 500 meter (4 t/m 7 jaar) en een 1000 meter (8 t/m 12 jaar), de Studio 1980 6 km en de Rene Vos 10 km. Nieuw dit jaar is de InterneKracht Estafetteloop. Meedoen aan deze estafetteloop kan met een team van vier personen. Ieder teamlid loopt twee keer een ronde van 500 meter. Als team loop je samen dus vier kilometer. “De InterneKracht Estafetteloop is ons slotstuk en begint om 12.00 uur. We hebben bewust gekozen voor een korte afstand, zodat het laagdrempelig blijft en ook groepen vrienden of collega’s die niet vaak lopen, gewoon mee kunnen doen. En omdat het pas om 12.00 uur begint, kun je ook prima meedoen als je het de avond er voor laat gemaakt hebt op de Larense Kermis!” legt Nancy Gerritsen namens de organisatie uit.

Ook weer uniek Löp wah lös shirt te koop

Vorig jaar was er voor het eerst een eigen Löp wah lös shirt te koop, waar veel gebruik van is gemaakt. Dus dit jaar is er een nieuw, uniek exemplaar te koop met voorop ‘Moi!’. “Moi is de groet waarmee bewoners van de noordelijke en oostelijke provincies van Nederland elkaar begroeten. Hartstikke handig dus. Zo kun je tijdens het hardlopen toch nog vriendelijk goeiendag zeggen, terwijl je al hijgend naar je shirt wijst. Zo maak je vrienden onderweg!” legt Gerritsen de tekst op het shirt met een knipoog uit.

Alle informatie en wijze van inschrijven is te vinden op de vernieuwde website: www.lopwahlos.nl.

(Foto: Arjan Gotink)

comments powered by Disqus
DijkermanGoossensDe Fabriek MuurstickersBranjiBranjiBranji
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
DijkermanGoossensDe Fabriek MuurstickersBranjiBranjiBranji