659
Het huis van Sint Nicolaas 2018

Het huis van Sint Nicolaas 2018

geplaatst op 04-10-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Vanwege het grote succes van vorig jaar zal Sinterklaas ook dit jaar weer verblijven in Huis Verwolde. En alle kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn weer van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Het Huis van Sint Nicolaas. Op zaterdag 24 november en zondag 25 november is iedereen welkom die nieuwsgierig is hoe het eraan toe gaat in het huis waar alle Pieten en Sinterklaas druk bezig zijn met de voorbereidingen voor 5 december. De kaartverkoop is gestart op 1 oktober, wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Sinterklaas heeft ook dit jaar besloten om de kinderen en hun (groot-)ouders uit te nodigen om een kijkje te komen nemen in zijn huis. Elke tien minuten start er een rondleiding onder begeleiding van een Piet. Het uit 1776 stammende Huis Verwolde is de ideale plek voor Sinterklaas om zich voor te bereiden op 5 december. Tijdens de rondleiding door het huis zijn er verschillende kamers waar de kinderen een kijkje mogen komen nemen.

Al met al is er genoeg te zien en te beleven in en rondom het huis. Sinterklaas en de Pieten kunnen niet wachten om alle gasten weer te mogen verwelkomen op zaterdag 24 en zondag 25 november 2018. Er zullen geen data toegevoegd worden aan deze dagen in verband met de drukke agenda van Sinterklaas. Bestel daarom snel kaarten want er zijn per rondleiding slechts 25 kaarten beschikbaar. Het is niet mogelijk om zonder ticket Het Huis van Sint Nicolaas te bezoeken.

Kaarten zijn per 1 oktober te bestellen via de website http://hethuisvansintnicolaas.nl/

comments powered by Disqus
Super SnackBranjiGoossensDijkermanBranjiAirco Harkink