612
Herdenken en ontmoeten op Lichtjesavond Laorne

Herdenken en ontmoeten op Lichtjesavond Laorne

geplaatst op 01-10-2017 door Redactieteam Laren Gelderland

Zondagavond 5 november vindt op de Algemene begraafplaats de derde Lichtjesavond Laorne plaats. Iedereen is tussen 17:00 en 18:30 uur van harte welkom om overledenen te herdenken of om anderen bij te staan die iemand hebben verloren aan de dood. Ieder kan dit op zijn of haar manier doen met ruimte voor ontmoeting en stilte.

De hoofdpaden van de begraafplaats worden sfeervol verlicht met lantaarns. Bij de entree aan de Dennenweg ontvangen de bezoekers een lichtje dat op een graf of een centraal punt geplaatst kan worden. Daarnaast zijn er gedenktakken, waar kaartjes, geschreven door de bezoekers, opgehangen worden.

Op verschillende plaatsen op de begraafplaats dragen Larenaren een zelf gekozen of zelf geschreven gedicht voor. Een zangkoortje onder leiding van Gert Jansen, brengt toepasselijke liederen ten gehore. Voor alle bezoekers is er gratis koffie, thee of chocolademelk.

Om een deel van de onkosten te dekken krijgt de Stichting dit jaar een financiële bijdrage van het Monuta Charity Fonds. Een vrije gift stelt de organisatie op prijs. Het IBAN-nummer voor de vrije gift is: NL 81 ASNB 0709 204 728 t.n.v. Stichting Lichtjesavond Laorne. Voor een plattegrond en het “programma” verwijzen we u graag naar onze Facebookpagina: @Lichtjesavondlaorne. Graag tot ziens op zondag 5 november in Laren.

comments powered by Disqus
AdvertentieBranjiAirco HarkinkBranjiDe Fabriek MuurstickersSuper Snack