1804
Hamac-Run 2017

Hamac-Run 2017

geplaatst op 13-06-2017 door Redactieteam Laren Gelderland

Op zaterdag 17 juni organiseert de Toerafdeling van MC HAMAC voor de 22e keer de HAMAC-Run. Jaarlijks biedt de club aan 65 kinderen met een beperking, gratis een feestelijke dag aan. Een belangrijk onderdeel van deze dag is de toertocht door de omgeving, waarbij particulieren en ondernemers belangeloos 55 voertuigen beschikbaar stellen. Deze bestaan uit zijspanmotoren, oldtimer auto’s, trucks, brandweerauto’s e.d. Circa 30 gecertificeerde motorverkeersregelaars zorgen er voor dat de colonne aaneengesloten blijft en veilig door het verkeer wordt geloodst.

Start- en eindpunt van de toerrit is Transportbedrijf Meijer aan de Schepersweg in Harfsen. ’s Morgens worden de kinderen, begeleiders en chauffeurs in de stemming gebracht door dweilorkest Vlot Zat. Om half 11 vertrekt de stoet via Harfsen, Almen, De Velhorst, Lochem en Exel richting Markelo, waar bij Uitgaanscentrum Dieka de lunchpauze wordt gehouden. Hier wordt ieder getrakteerd op broodjes en drankjes. Dit jaar zal het zangduo Toevallig Harfsen met hun Nederlandstalige meezingliedjes de grote zaal op de kop zetten.

Ongeveer 13.00 uur vertrekt de stoet en gaat men via Holten, richting Oolde en Laren. Via de Zutphenseweg rijdt men met een boog terug naar Harfsen, waar men omstreeks 14.15 uur bij de finish zal zijn. De dag wordt afgesloten met een warme maaltijd voor de 180 gasten, begeleiders, chauffeurs, verkeersregelaars en medewerkers, daarbij muzikaal begeleid door de Leeuwerikstars.         

comments powered by Disqus
BranjiSuper SnackDijkermanDe Fabriek MuurstickersBranjiDeKortesWoonsfeer