514
GDFestival 2018, een dag om niet snel te vergeten!

GDFestival 2018, een dag om niet snel te vergeten!

geplaatst op 27-06-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Met een temperatuur van 22graden Celsius, de juiste muziek en door het enthousiasme van de bezoekers was de derde editie van het GDFestival geslaagd. Van de Bankdirecteuren en The WeekenWarriors tot Opschaalk’n en DJ-duo Lampegastuh, iedere artiest maakte er een waar feest van. Met ruim 1300bezoekers was het Dochterense festival voor de derde keer een groot succes.

GDFestival is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in Laren en de omliggende dorpen. Met verschillende podia was het er muzikaal genieten. Er is veel meer dan alleen muziek om te beleven. De aankleding van het festival is de bezoekers ook opgevallen. Een veelgehoorde reactie op het festivalterrein: “Wat een leuke aankleding. Dat het GDFestival in het derde jaar weer zo vernieuwend kan zijn. Heel erg leuk!”

Door de vele vrijwilligers en de ‘Vrienden van het GDFestival’, die als bevriend bedrijf sponsorden in materialen of met een financiële bijdrage, is het festivalterrein zo mooi geworden.” Aldus Wilmer Stegink namens de organiserende stichting. 

Het GDFestival probeerde niet alleen met muziek de bezoekers te vermaken. Zo waren er onder andere vele kinderactiviteiten, een strand, de cocktailbar, speciaalbier stand, een silent band en vele andere voorbeelden. Zo voorzag de goochelaar, die als ware grappenmaker over het festivalterrein liep, eenieder van een big smile. Voor jong en oud was het een dag om niet snel te vergeten. De organisatie wil iedereen dan ook graag verwelkomen op de derde editie, zij zien je graag op 29 juni 2019.

Foto's: Joris Fotografie

comments powered by Disqus
BranjiReneBrunsAdvertentieDijkermanAirco HarkinkBranji
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
BranjiReneBrunsAdvertentieDijkermanAirco HarkinkBranji