543
Film Elfstedentochten tijdens ALV Sportraad Lochem

Film Elfstedentochten tijdens ALV Sportraad Lochem

geplaatst op 10-03-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Op dinsdag 20 maart 2018 vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Sportraad gemeente Lochem plaats. Deze wordt gehouden in de Grote Zaal bij Café & Restaurant Stegeman te Laren. Om 19.30 uur is de zaal open voor koffie & thee. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn. Om 20.00 uur start de avond.

In het eerste gedeelte van de avond zullen de officiële punten van de ALV worden besproken. Het bestuur zal terugblikken op het jaar 2017 en wat zij daarin gedaan heeft. Ook zal zij vooruitblikken naar 2018 en wat haar speerpunten zijn voor dat jaar.

In het tweede gedeelte van de avond wordt door Henk Hannessen een film vertoond over de gehouden Elfstedentochten.

De Sportraad hoopt op deze manier naast de algemene punten van de ALV ook een interessant onderwerp te bieden op deze avond. Van harte nodigt de Sportraad u  allen uit voor dinsdag 20 maart 2018! De Sportraad zou het fijn vinden als u per mail doorgeeft dat u komt. Dat kan aan secretaris@sportraadlochem.nl.   Er kunnen meerdere personen in een bericht opgegeven worden. 

De Sportraad wil benadrukken dat iedereen welkom is, ook geïnteresseerden die niet lid zijn van een vereniging, maar wel interesse hebben in de Sport in algemene zin in de gemeente Lochem. De Sportraad hoopt vele van u te mogen begroeten!

(Foto: Wikimedia Finish Elfstedentocht 1985)

comments powered by Disqus
ReneBrunsBranjiBranjiSuper SnackBranjiDeKortesWoonsfeer