1173
Fietsvierdaagse 'De Achterhoek' viert 25-jarig bestaan

Fietsvierdaagse 'De Achterhoek' viert 25-jarig bestaan

geplaatst op 16-03-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Op dinsdag 7 augustus wordt in Laren weer de jaarlijkse Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ afgetrapt. En deze editie heeft een gouden randje, het is namelijk de 25ste editie van de fietsvierdaagse.

Dit jubileumjaar is het daarom feest voor de deelnemers en vrijwilligers. Diverse activiteiten en extra’s worden tijdens deze editie georganiseerd. Ook de allerkleinsten worden in het zonnetje gezet. Met op woensdag een speciale kinderroute van 15 km gevolgd door een gezellig middagprogramma vieren wij een “kinderfeestje”. Bovendien bieden wij elke middag een divers muzikaal programma voor als u moe maar voldaan de tent in komt.

Onze 30 km, 45 km en 60 km routes komen langs pittoreske dorpjes, prachtige bossen en uitgestrekte weilanden. Het typisch Achterhoekse coulisselandschap van onze regio blijft een prachtig decor voor deze Larense Fietsvierdaagse.

Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ vindt dit jaar plaats van 7 t/m 10 augustus. Inmiddels kunt u zich weer online inschrijven via onze nieuwe website. En bij inschrijving voor 1 juli ontvangt u €2,50 korting!  

Als u graag op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom onze Fietsvierdaagse, dan kunt u ons vinden op Facebook (@fietsvierdaagse) of u inschrijven voor onze nieuwsbrief. Graag tot ziens in Laren!

www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl

comments powered by Disqus
BranjiDijkermanSuper SnackReneBrunsDe Fabriek MuurstickersBranji