481
DMDD Live omarmt DAP2018 en ontvangt ’69 Comeback!

DMDD Live omarmt DAP2018 en ontvangt ’69 Comeback!

geplaatst op 14-11-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

DMDD Live doet dit jaar mee met de Dag van de Achterhoekse Popmuziek op 17 november a.s. We hebben ons, samen met ons thuishonk Brasserie De Mölle, aangemeld als organisator en hebben uit de aangemelde bands gekozen voor ’69 Comeback, een trio dat volvette Rockabilly en stampende Rock & Roll brengt. En daar zijn we blij mee!

’69 Comeback is een nieuw Rock ‘n Roll trio met een groove!
Zij spelen volvette Rockabilly en Stampende Rock ’n Roll, met invloeden uit Jump Jive en Blues, maar laten ze zich absoluut niet leiden door een kalender die ophoudt in 1960, sterker nog, menig moderne rocksong moet er aan geloven en krijgt een fikse rockabillyshot van deze muzikanten, It’s not only Rock & Roll but we like it!
De Band bestaat uit Erik-Jan van de Worp (gitaar & zang), Erwin de Vries (contrabas & zang), Taco van Dijk (drums & zang ). Deze jongens zijn al decennia lang bezig in de Rock ‘ n’ Roll muziek en hebben menig kroeg in binnen en buitenland op hun grondvesten doen schudden! Toe aan een nieuwe uitdaging starten zij in 2012 met deze combinatie!
’69 Comeback is een Rock 'n Roll-trio met Gitaar, Contrabas en Drums die deze rauwe stijl met elk live-optreden weer nieuw leven inblaast, met veel energie, een groovy feel en met muzikanten die weten 'what Rock 'n Roll is all about'!

Het optreden vindt uiteraard plaats in Brasserie De Mölle in Exel en begint om 21.30 uur. De entree bedraagt € 7,00. Natuurlijk komt iedereen voor de geweldige muziek, maar deze avond is ook een mooie gelegenheid om de geheel vernieuwde Brasserie De Mölle te komen bekijken. Zowel de band als de brasserie zullen je niet teleurstellen!

 

comments powered by Disqus
BranjiBranjiReneBrunsGoossensBranjiBranji