390
Agro Innovatie Event

Agro Innovatie Event

geplaatst op 20-11-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Donderdag 22 november is vanaf 20.00 uur het Agro Innovatie Event in het gemeentehuis in Lochem. Het is ook de aftrap van De Innovatie Coöperatie, een nieuw netwerk van vernieuwers in en rondom de landbouw.  Als agrariër of ondernemer in of rondom de agrosector in de gemeente Lochem kunt u zich aanmelden via www.lochem.nl/agro.

Vernieuwers rondom de landbouw
Wilt u ook vooruit met uw bedrijf? Vindt u een gezonde landbouwsector waar we trots op kunnen zijn ook belangrijk? Bent u een vernieuwer of zoekt u de vernieuwing? Zorg dan dat u erbij bent! Want dan sluit u aan bij De Innovatieve Coöperatie. Het nieuwe netwerk van vernieuwers rondom de landbouw. U gaat naar huis met inspiratie, nieuwe energie en nieuwe contacten.

Programma
Wethouder Bert Groot Wesseldijk kent de agrarische sector van huis uit en opent het event. Vervolgens komen ondernemers op het podium die in 2018 van start gingen met de volgende innovaties: Zonnebloemranden langs maisakkers, Houtsnippers voor stoomproductie, Zon op Boerendaken en Bodemsensoren voor slimme bemesting. Daarna maakt u de lancering van De Innovatie Coöperatie mee en kunt u inspiratie opdoen op het innovatieplein. Hier kunt u persoonlijk kennismaken met de initiatieven van 10 vernieuwende doeners in de agrosector.

Lochem voorbeeld  
Bert Groot Wesseldijk: “Ik hoop veel van onze agrariërs te ontmoeten op 22 november. Een belangrijke sector in onze gemeente van hoge kwaliteit, waarvan ik veel verwacht als het gaat om vernieuwing. Want wie niet vernieuwt, boert achteruit. Daarom hoop ik dat het netwerk van vernieuwende doeners zich snel uitbreidt, zodat we met elkaar de sector in onze regio een extra impuls geven. Lochem als voorbeeld voor vernieuwing in de Agrosector”.

 

comments powered by Disqus
BranjiDeKortesWoonsfeerReneBrunsSuper SnackAdvertentieBranji