766
Afscheid Alexander Martin

Afscheid Alexander Martin

geplaatst op 21-12-2017 door Redactieteam Laren Gelderland

Sinds de oprichting van de Mediavereniging is Alexander Martin erg betrokken bij het reilen en zeilen van de vereniging en vanaf de lancering op 19 maart 2012 vervult hij de rol van penningmeester binnen het team.

Wat de meeste mensen niet weten is dat Alexander al ruim daarvoor betrokken was bij een eerste poging om een Larense website (Larengld.com) van de grond te krijgen.

In de jaren van penningmeesterschap heeft Alexander veel betekend voor de vereniging. Niet alleen zorgde hij ervoor dat alle financiële cijfers klopten, maar ook was hij nauw betrokken bij de vele activiteiten. Alexander heeft meerdere keren (paas)eieren verstopt in Laren, heeft hij meerdere malen op de kerstfair gestaan om mensen uitleg te geven over de website, meegedacht over artikelen, contacten onderhouden met o.a. Wakker Laorne en de Ondernemersvereniging en uiteraard alle financiële en bestuurstaken uitgevoerd.

Afgelopen maart heeft Alexander besloten om afstand te doen van zijn penningmeesterschap, zodat hij meer tijd heeft voor zijn gezin, zijn werk, tennissen bij ’t Laerveld en andere hobby’s. Een begrijpelijk besluit maar voor onze vereniging een groot gemis. Gelukkig hebben we ruim vijf jaar mogen genieten van zijn aanwezigheid en inzet.

Langs deze weg wil het bestuur en de redactie jou (nogmaals) hartelijk bedanken voor je inzet en we wensen je alle goeds toe voor de toekomst!

comments powered by Disqus
BranjiBranjiReneBrunsSuper SnackDe Fabriek MuurstickersDijkerman