Redactie

Redactie


Onze missie...
Sinds begin maart 2012 heeft een groep enthousiaste Larenaren zich aangemeld bij het bestuur van de Media Vereniging om samen een redactieteam te vormen. Het redactieteam is inmiddels tot stand gekomen en wordt gevormd door: Dirk Jan Bronsvoort, Henk Hietbrink, Erno Reuvekamp, Arjan Gotink en Jolien Braakman. Jolien heeft de taak op zich hebben genomen om de kinderen en de jeugd van Laren via deze site te informeren en te inspireren. De redactie is steeds op zoek naar nieuwe leden, zowel voor de redactie van de website Laren Leeft als voor de jeugdafdeling. Mocht er interesse zijn dan kun je je via dit adres melden: redactie@larengelderland.nl. De site is voor iedereen die alles over het dorp Laren en zijn inwoners in de breedste zin van het woord wil weten. Het leuke van de site is dat een ieder zijn steentje mag en kan bijdragen. Heb je een leuk stukje over jouw hobby geschreven, mail het ons; wil je ergens op reageren, laat het ons weten; weet je een leuke anecdote over Laren, vertel het ons; zijn we iets vergeten te vermelden, stuur ons een berichtje; wil je of kun je niet mailen vertel het ons, dan zorgen wij dat het op de site komt.

Het redactieteam stelt zich aan u voor...

Mijn naam is Henk Hietbrink. Ik ben 60 jaar oud en woon samen met mijn vrouw Anneke en onze kinderen Romy (23) en Michel (21) in Exel. Ik ben daar ook geboren en getogen. Sinds 2006 ben ik als Mechanical Engineer werkzaam bij IA Groep in Duiven. Jarenlang ben ik correspondent geweest bij Extra Nieuws in Lochem. Ook heb ik wat schrijven betreft veel gedaan voor o.a. Toneelvereniging AEV in Exel en voor het Openluchtspel in Lochem. Daarnaast ben ik vele jaren heel actief geweest in verenigingen en commissies in Exel, zoals DMDD, BEO, AEV en de School- en Volksfeestcommissie. De laatste tijd houd ik me veel bezig met volleybal. Als lid van de Sponsorcommissie en supporter van LVV Tornado en als supporter van Rivo Rijssen, alwaar dochter Romy in de Dames 1 selectie speelt. Verder ben ik secretaris van Stichting Braninkhal in Laren. Ook ben ik een groot liefhebber van alles wat met theater te maken heeft en volg ik de auto- en motorsport op de voet. Ook het langebaanschaatsen volg ik graag. Wie uit het voorgaande de conclusie trekt met een sportman van doen te hebben, moet ik (helaas) teleurstellen. Ik ben meer een schrijver…

Mijn naam is Dirk-Jan Bronsvoort en ik woon samen met mijn vriendin Anita en 2 kinderen , Mirek en Ivana op de Bakkerij 10 in Laren. Ik ben een volbloed Larenaar, geboren en getogen op de Zutphenseweg 1 op 16 Mei 1969 (het huis waar nu Ortis Wilma Fraas zit). Mijn beroep is AGF (aardappelen, groente, fruit ) chef bij Plus supermarkt Beuzel in Laren, ben dus hele dagen in dit fijne dorp. De meeste vrije tijd die besteed ik aan muziek maken, ik bespeel de trompet/flugelhorn o.a bij de Koninklijke Muziekvereniging Apollo in Laren. Daarnaast treed ik veel op met blaaskapellen in binnen- en buitenland en voor mijn conditie fiets ik graag op de ATB. Mijn bijdrage aan deze site zal zijn om af en toe een leuk stukje te schrijven over wat er allemaal te doen is (vooral op muziekgebied waarschijnlijk) in Laren en hoop dat ik daar met het redactieteam ook veel van op steek want ervaring heb ik daar niet mee. Ik vind het mooi dat er een echte Larense site komt en hoop dat Laren mede daardoor (nog) meer op de kaart komt.

Mijn naam is Arjan Gotinkgeboren op 17 juni 1991 en opgegroeid in het centrum van Laren, sinds de zomer van 2015 woon ik samen met mijn vriendin in Lochem. Na jaren van struinen in en om Laren als hobby fotograaf ben ik in 2013 gestart als beroepsfotograaf en voorzie lokale ondernemers alsmede dag en weekbladen van spannende en eigenzinnige foto’s. Naast het werken in de regio ben ik zeer actief in het verenigingsleven, bij verschillende jeugdclub geef  ik leiding o.a. jeugdclub en Scouting. In mijn vrije tijd mag ik graag sporten lekker mountainbiken of hardlopen door de bosrijke omgeving. Met mijn creatieve geest en kijk hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het motto ‘Laren Leeft’.

Mijn naam is Jolien Braakman en ik woon sinds 1994 in Laren met man en 3 zoons op het randje van de gemeente- en provinciegrens aan de Markeloseweg. Ondanks dat ik hartstikke import ben, ben ik goed ingeburgerd in Laren. Ik weet nog goed dat ik tijdens mijn eerste Larense kermis constant aan Jan vroeg ik: “Wie is dat?” Maar dat was alleen het eerste jaar want daarna kwam die vraag altijd van zijn kant. Door mijn activiteiten tijdens de basisschooltijd van de kinderen heb ik vele leuke, verschillende mensen leren kennen. Tot een aantal jaren geleden was ik actief op school als overblijfouder en zat ik in de overblijfcommissie. Daarnaast ben ik een aantal jaren leidster geweest bij de voetbalteams van de kinderen en leidster geweest bij de Kinderkerk. Doordat ik gestopt ben met deze activiteiten kwam er weer iets vrije ruimte in mijn agenda. Net als Dirk Jan speel ik bij Apollo, maar dan de euphonium. Ik vind het erg leuk dat ik gevraagd ben om deel te nemen aan het redactieteam van deze site en ik hoop dan ook dat ik met mijn stukjes kan bijdragen aan het ons motto “Laren Leeft!”.

Bent u ooggetuige van een nieuwsfeit in Laren, bijvoorbeeld een ongeluk of bijzondere gebeurtenis? Of heeft u zelf nieuws te melden? Geef het door aan de redactie. Neem contact op met de redactie en mogelijk staat uw verhaal of uw nieuws op onze website. Op deze manier kunt u alle Larenaren laten weten wat er bij u leeft én dus in Laren leeft.

Verstuur uw tip via formulier.

ReneBrunsGoossensBranjiBranjiAdvertentieDeKortesWoonsfeer